ТОП ОФЕРТИ
ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ В ЕВРОПА
ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ - ГЪРЦИЯ
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+
ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ БЪЛГАРИЯ
ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ ЧУЖБИНА
ОСТРОВИ
КРУИЗИ
ТУРЦИЯ
ГЪРЦИЯ
ПРАЗНИЦИ
РЕЗЕРВАЦИИ ХОТЕЛИ
ПОЧИВКИ В ИТАЛИЯ
ЗАСТРАХОВКИ
НАЧАЛО     РЕЗЕРВАЦИЯ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ ЛИЦЕНЗ ПЛАЩАНЕ ЗА НАС КОНТАКТИ

КРУИЗИ


« назад

ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

САНКТ ПЕТЕРБУРГ по време на Белите нощи – старата столица на царете Романови! Самолетна екскурзия! Има жена за комбинация! цена 1345.00 лв.

София – Санкт Петербург – София Програма:   САНКТ ПЕТЕРБУРГ по време на Белите нощи – старата столица на царете Романови! Самолетна екскурзия! Има жена за комбинация!
 Дата на отпътуване:   03.07.2021
 Пътуването ще завърши на (дата на пристигане):   07.07.2021
 Брой ношувки:   4
 Тръгване от:  *
 Брой туристи:  *  в т.ч. бр. деца от 2 до 12 г.
 Настаняване / вид стаи:  
 Трите Ви имена по лична карта:  *
/ Необходими за договор /
 ЕГН:  
/ Необходими за договор /
 № лична карта:  *
/ Необходими за договор /
 № паспорт:  
/ Необходими за договор /
 Град:  
/ Необходими за договор /
 Пощенски Код:  
/ Необходими за договор /
 Адрес:  
/ Необходими за договор /
 E-mail:  
 Телефон:  *
 Факс:  
 Начин на плащане:   В офис на ЧИТУРС ООД
Банков път

 Списък на всички туристи които ще пътуват:Трите имена по лична карта
на латиница по задграничен паспорт/ лична карта
/ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛЕ/
ЕГН
/ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛЕ/
№ на задграничен паспорт/ лична карта
/ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛЕ/
Домашен адрес Телефон Настаняване
1

 ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ УСЛУГИ:  
   при недостигнат мин. брой от 10 туристи и при записани не по – малко от 7 тур. /общо за самолетен и автобусен вариант/ – 35 лв. /заплаща се с основния пакет/цена на клиент: 35.00 лв.
   Считано от 01 октомври 2019 г., на всеки пътуващ до област Санкт Петербург, предварително се издава безплатна електронна виза. Агенцията съдейства за подаването на документи и получаване на визата по имейл. Такса подготовка на документи за онлайн подаване на заявлението за електронна туристическа виза за Русия - 20 лв. /заплаща се с основния пакет/цена на клиент: 20.00 лв.
 ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА:  
резервация за посещението на Ермитажа, която включва входна такса за основното крило, слушалки и беседа на местен екскурзовод на български език – 35 EUR при мин. 20 туристи, (максималният брой за една група е до 25 туристи.)ЗАБЕЛЕЖКА: Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 68.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Ермитажа, която включва входна такса за основното крило, слушалки и беседа на местен екскурзовод на български език за деца до 12 г. – 25 EUR (максималният брой за една група е до 25 туристи). ЗАБЕЛЕЖКА: Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 49.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Ермитажа с включена входна такса, екскурзовод и слушалки + посещение на Залата със скъпоценностите с включена входна такса и екскурзовод – 45 EUR при мин. 20 туристи (максималният брой за една група за посещението на Залата със скъпоценностите е до 15 туристи). ЗАБЕЛЕЖКА: Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 88.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Ермитажа с включена входна такса, екскурзовод и слушалки + посещение на Залата със скъпоценностите с включена входна такса и екскурзовод за деца до 12 г. – 35 EUR (максималният брой за една група за посещението на Залата със скъпоценностите е до 15 туристи). ЗАБЕЛЕЖКА: Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 68.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Петродворец, която включва входна такса за парка и двореца, беседа на екскурзовод на български език и слушалки – 59 EUR при мин. 20 туристи. ЗАБЕЛЕЖКА: Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 115.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Петродворец, която включва входна такса за парка и двореца, беседа на екскурзовод на български език и слушалки за деца до 12 г. – 45 EUR. ЗАБЕЛЕЖКА: Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 88.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Екатеринин дворец, която включва резервация, входна такса, беседа на местен екскурзовод на български език и слушалки – 45 EUR за възр. при мин. 20 туристи. ЗАБЕЛЕЖКА: Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 88.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Екатеринин дворец, която включва резервация, входна такса, беседа на местен екскурзовод на български език и слушалки за деца до 12 г. – 30 EUR. ЗАБЕЛЕЖКА: Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 59.00 лв. * бр.
медицинска застраховка с покритие 30 000 EURцена на клиент: 10.00 лв. * бр.
медицинска застраховка с покритие 30 000 EUR за лица над 70 до 85 г.цена на клиент: 20.00 лв. * бр.
 ОБЩА СУМА:   1400.00 лв.
 Коментар и допълнителна информация:  

            * Задължителни данни

Powered by webdesign
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "ЧИТУРС", 2007