ТОП ОФЕРТИ
ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ В ЕВРОПА
ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ - ГЪРЦИЯ
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+
ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ БЪЛГАРИЯ
ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ ЧУЖБИНА
ОСТРОВИ
КРУИЗИ
ТУРЦИЯ
ГЪРЦИЯ
ПРАЗНИЦИ
РЕЗЕРВАЦИИ ХОТЕЛИ
ПОЧИВКИ В ИТАЛИЯ
ЗАСТРАХОВКИ
НАЧАЛО     РЕЗЕРВАЦИЯ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ ЛИЦЕНЗ ПЛАЩАНЕ ЗА НАС КОНТАКТИ

КРУИЗИ


Дестинации

НА ПЛАЖОВЕТЕ НА КАРИБИТЕ в слънчева и топла Доминикана през ТОП месеците януари, февруари и март 2021 с чартърен полет от Мадрид!

Екскурзия НА ПЛАЖОВЕТЕ НА КАРИБИТЕ в слънчева и топла Доминикана през ТОП месеците януари, февруари и март 2021 с чартърен полет от Мадрид! - 9 дни/ 7 нощувки на база ALL INCLUSIVE
9 дни/ 7 нощувки на база ALL INCLUSIVE

Мадрид- Пунта Кана - Мадрид

от 1623.00 лв.

 

Изберете хотели за резервация по програмата

Почивка в Riu Naiboa 4****

RIU NAIBOA 4****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 1623.00 лв.
Почивка в Riu Republica 5***** само за възрастни

RIU REPUBLICA 5***** САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 1838.00 лв.
Почивка в Hotel Be Live Collection Punta Cana 5***** - Само за възрастни!

HOTEL BE LIVE COLLECTION PUNTA CANA 5***** - САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ!

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 1839.00 лв.
Почивка в Ocean Blue Sand 5*****

OCEAN BLUE SAND 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 1897.00 лв.
Почивка в Barceló Bávaro Beach 5***** - САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ

BARCELó BáVARO BEACH 5***** - САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 1995.00 лв.
Почивка в Hotel Punta Cana Princess 5***** - САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ!

HOTEL PUNTA CANA PRINCESS 5***** - САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ!

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2054.00 лв.
Почивка в Impressive Premuim Resort & Spa Punta Cana 5*****

IMPRESSIVE PREMUIM RESORT & SPA PUNTA CANA 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2191.00 лв.
Почивка в Melia Caribe Beach Resort 5*****

MELIA CARIBE BEACH RESORT 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2347.00 лв.
Почивка в Secrets Royal Beach Punta Cana 5***** - Adults only!

SECRETS ROYAL BEACH PUNTA CANA 5***** - ADULTS ONLY!

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2621.00 лв.
Почивка в Secrets Cap Cana Resort & Spa 5***** - САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ

SECRETS CAP CANA RESORT & SPA 5***** - САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 3090.00 лв.
Почивка в Impressive Resort & Spa Punta Cana 5*****

IMPRESSIVE RESORT & SPA PUNTA CANA 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 1741.00 лв.
Почивка в Riu Bambu 5*****

RIU BAMBU 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 1839.00 лв.
Почивка в Barcelo Bavaro Palace 5*****

BARCELO BAVARO PALACE 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 1858.00 лв.
Почивка в Occidental Punta Cana 5*****

OCCIDENTAL PUNTA CANA 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 1975.00 лв.
Почивка в Iberostar Dominicana 5*****

IBEROSTAR DOMINICANA 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2015.00 лв.
Почивка в Rio Palace Punta Cana 5*****

RIO PALACE PUNTA CANA 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2067.00 лв.
Почивка в Hotel Gran Palladium Punta Cana Resort & Spa 5*****

HOTEL GRAN PALLADIUM PUNTA CANA RESORT & SPA 5*****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2210.00 лв.
Почивка в Occidental Caribe 4****

OCCIDENTAL CARIBE 4****

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2504.00 лв.
Почивка в TRS Turquesa Hotel 5***** - Само за възрастни!

TRS TURQUESA HOTEL 5***** - САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ!

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 2934.00 лв.
Почивка в Iberostar Gran Bavaro 5***** - САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ

IBEROSTAR GRAN BAVARO 5***** - САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ

Пунта Кана
Доминиканска република
цена: от 3462.00 лв.

Бихте ли искали да усетите аромата на екзотични цветя, освежаващия бриз на океана и да се изгубите поне за няколко дни в тропическа ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ?

 

Побързайте да резервирате уютно място за почивка в Доминиканската република ПРЕЗ ТОП МЕСЕЦИТЕ – ЯНУАРИ, ФЕВРУАРИ И МАРТ 2021! насладете се на белите плажове, яркото слънце, топлото Карибско море и може би водите на Атлантическия океан! Вашата почивка ще бъде толкова РАЗНООБРАЗНА, че ще бъде възможно не само да СЕ НАСЛАДИТЕ НА плажа под палмите, но и да видите основните забележителности на острова, да посетите великолепните национални паркове и да СЕ ДОКОСНЕТЕ ДО всичкиТЕ прелести на морския живот и развлеченияТА

Описание на почивката
1 ден София - Мадрид – Пунта Кана
Полет от София за летище Барахас, Мадрид. Директен чартърен полет на авиокомпания EVELOP AIRLINES в 15.55 от летище Барахас, Мадрид за Пунта Кана. Кацане в Пунта Кана, Доминиканска република в 19.45 ч. местно време. Посрещане на български език от представител на фирмата партньор. Трансфер до избрания хотел. Вечеря. Нощувка.
2 ден Пунта Кана – екскурзия до остров Саона Пунта Кана – екскурзия до остров Саона
Закуска. Свободно време за плаж или за екскурзия срещу допълнително заплащане до остров Саона – цена 86 EUR/ 168 лв. Открийте най-красивия и известен остров в Доминиканската република: остров Саона /продължителност с пътуването 10 часа/. Тръгвайки от Баяхибе, ще се отправите към най-красивия и великолепен остров в Доминиканската република: остров Саона. Отиването е с моторна лодка/катамаран, придружени от местен екскурзовод на английски/испански език. Преди да слезете на острова, ви предстои 45-минутна спирка на известен естествен басейн, където водата достига до кръста ви и там ще можете да опитате традиционния коктейл „Cuba Libre" или да се освежите с безалкохолни напитки, вода, ром и бира. След като сте вече на острова, ще имате вкусен обяд (зелена салата и салата от макарони, картофи соте, задушени патладжани, пиле, котлети, риба на скара, хляб и плодове асорти), напитки (вода, безалкохолни напитки, ром и бира). Можете да се насладите на изумрудения плаж, където природата ви предлага най-красивите си цветове. Докато плувате, ще откриете наистина прекрасно място, заобиколено от кристално чисти води и бял пясък, истински рай на земята! На връщане ще имате 30 минути време за пазаруване. Не забравяйте да вземете със себе си удобно облекло, камера, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, бански и хавлия. Цената включва: трансфер с моторна лодка/акатамаран, местен екскурзовод, владеещ два езика, анимация на катамарана, обяд с включени напитки, 45-минути спирка на естествен басейн с включени безалкохолни напитки, вода, ром и бира. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
3 ден Пунта Кана – екскурзия до автентичната Самана и Кайо Левантадо
Закуска. Свободно време за плаж или за екскурзия срещу допълнително заплащане до автентичната Самана и Кайо Левантадо – цена 125 EUR/ 245 лв., продължителност 8 часа заедно с пътуването. Премини полета, планини и плавай заобиколен от плажове с бял пясък и тюркоазени води на това уникално място! Полуостров Самана е мястото, където вашето приключение наистина ще започне. Ще пътувате с камионетка до планините, където ще ви очакват в типично доминиканско ранчо, за да можете да научите за местното земеделие и да опитате пресни продукти и плодове. Ще се насладите на вкусен карибски обяд в ексклузивния ресторант El Timón в град Самана, докато се наслаждавате на панорамната гледка към залива и неговия емблематичен мост, а преди или след обяд ще се разходите из града. Този ден няма да може да приключи без плаж и без плуване. Ето защо ви предлагаме да отплавате с лодки до остров Кайо Левантадо, за да се насладите на красотата на този романтичен и земен рай с питие в ръка. Не забравяйте да вземете със себе си удобно облекло, камера, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, бански, чорапи, шапка и кърпа. Цената включва: двупосочен трансфер, местен екскурзовод, владеещ два езика, трансфер с лодка до остров Кайо Левантадо, обяд и напитки (вода, безалкохолни напитки и ром), обиколка на град Санта Барбара, посещение на Cayo Levantado (включена е една напитка). Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
4 ден Пунта Кана – екскурзия до парка Хасиенда
Закуска. Свободно време за плаж или за екскурзия срещу допълнително заплащане до парка Хасиенда – цена 77 EUR/ 150 лв., продължителност 6 часа заедно с пътуването. Открийте Доминиканската република така, както никога не сте си я представяли! Целодневна екскурзия до парка La Hacienda, единствения тематичен парк в Баваро и Пунта Кана, открит през януари 2016 г. Ще имате възможност да яздите чистокръвен кон, да карате бъги Polaris през плантация за кафе и да се потопите в река Анамуя. Ще посетите плантации, срещайки се с местните хора и опознавайки техния начин на живот. Предстои ви невероятен ден за активни и културни преживявания в средата на естествената среда на острова. Ще изпитате най-бързите zip line на Карибите, 5 линии с автоматична спирачка, бърз скок на живо от 20 метра височина, както и ще можете да се възползвате от първия седалков лифт в Доминиканската република. В края на този ден, пълен с адреналин, ви предстои изключителен местен обяд в средата на джунглата Анамуя. Не забравяйте да тръгнете подготвени със спортно или удобно облекло, подходящи обувки, фотоапарат, слънцезащитен крем, слънчеви очила, бански и хавлия. Забележка: пътуването не е подходящо за бременни жени, деца с височина под 120 см и хора с тегло над 113 кг, които няма да могат да извършват zip line, скачане и конна езда. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
5 ден Пунта Кана – класическа екскурзия до столицата Санто Доминго
Закуска. Свободно време за плаж или за екскурзия срещу допълнително заплащане до столицата Санто Доминго – цена 74 EUR/ 145 лв., продължителност 12 часа заедно с пътуването. Екскурзията отнема целия ден, но защо да не си впишете още една посетена столица? Научете за миналото и настоящето на най-стария град в Америка! Посещението започва в Los Tres Ojos (подземни езера) и продължава, докато се стигне до Фара на Колумб, където ще имате възможност да се насладите на панорамна гледка и ще можете да научите за историята му. След това ще се посети колониалната зона (Стария град), където се намира крепостта Диего де Колон (Музей на Колумб) и други паметници и сгради от XV и XVI век. Ще възстановите силите с вкусен обяд на шведска маса в местен ресторант в колониалната зона и след това ще се посети Катедралата Примада де Америка. По-късно ще имате свободно време да се разходите из Ел Конде, да разгледате стари сгради или да пазарувате. След като приключи обиколката на колониалната зона, ще се отиде до Националния дворец (разглеждане отвън) и на връщане ще имате възможност да преминете през крайбрежната алея на град Санто Доминго. Цената включва: трансфери, лицензиран екскурзовод, владеещ два езика, посещение на подземните езера Los Tres Ojos /Трите очи/, посещение на Катедралата Примада де Америка и паметниците на колониалната зона и двореца Диего де Колон, входни такси, обяд на шведска маса в типичен ресторант La atarzana, напитки по време на обядя и свободно време за пазаруване Не забравяйте да тръгнете подготвени с удобно облекло, слънцезащитен крем, камера, шапка, дамите трябва да покрият рамената си и колената си при посещението на Катедралата. Забележка: пътуването не е подходящо за бременни жени, хора, страдащи от сърдечни заболявания, имащи увреждания или проблеми с подвижността. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
6 ден Пунта Кана – екскурзия Bavaro Splash
Закуска. Свободно време за плаж или за екскурзия срещу допълнително заплащане Bavaro Splash – цена 85 EUR/ 166 лв., продължителност 3 часа заедно с пътуването. Карайте високоскоростна лодка и след това се гмуркайте, за да се насладите на подводния свят! Предстои пътуване по крайбрежието на Баваро-Пунта Кана с високоскоростна лодка. Потопете се в световете под повърхността на водата с гмуркане, с шнорхел и снуба. Ще се насладите на впечатляващи природни пейзажи, на кораловия риф в Баваро и ще имате възможност да плувате с тропически морски представители. Предстои ви много готино подводно приключение, по време на което ще можете да се отпуснете и да направите снимки. Ще наблюдавате най-красивия бариерен риф в района и приказно разнообразие от различни разноцветни риби. Цената включва: трансфер от хотела и обратно, водач, шнорхел, снуба, каране на моторна лодка, сандвич и пресни плодове, отворен бар с местни напитки, безалкохолни напитки и вода Не забравяйте да тръгнете подготвени с удобни дрехи и обувки, слънцезащитен крем, хавлия, слънчеви очила и бански. Забележка: пътуването не е подходящо за бременни жени и деца под 8 години. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
7 ден Пунта Кана – вечерно посещение на нощен клуб Коко Бонго
Закуска. Свободно време за плаж или вечерно посещение срещу допълнително заплащане на един от най-известните клубове Коко Бонго – цена 56 EUR/ 109 лв., продължителност 5 часа заедно с пътуването. Не е отворен по време на Новогодишния период. Насладете се на един от най-известните нощни клубове! Коко Бонго е прекрасно място за забавление след дълъг слънчев ден на красивите плажове в Пунта Кана, Баваро или Кап Кана. Невероятни представления на живо, които съчетават кино, театър, мюзикъл, дискотека, видеоклипове, акробатика, актьори, публика и изненади. Нощният клуб Coco Bongo с трите си нива, заслепява още при входа му откъм новия площад Downtown. Той се отличава с характерната си конструкция от 4016 кв.м., от които 535 са достъпни за посетителите. Шоуто се характеризира с еуфория на светлини и звук, съчетана с прецизност в музикалното синхронизиране. В допълнение към атмосферата, шумотевицата и музиката ще ви предоставени напитки неограничено количество. Предстои ви един необикновен мюзикъл, напомнящ този на Бродуей или в Лас Вегас. Цената включва: двупосочен трансфер от/хотела, анимация, шоу програма,професионални акробати, танцьори, актьори и отворен бар с неограничено количество алкохолни и безалколни напитки. Не забравяйте да тръгнете подготвени с удобно облекло за танци и подходящи обувки за стоене прави. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
8 ден Пунта Кана – Мадрид
Закуска. Освобождаване на хотела до 12.00 ч. /можете да оставите куфарите си в багажното отделение на хотела/. Свободно време за плаж и за разходка. В късния следобед – трансфер до летище Пунта Кана за обратен полет за Мадрид в 21.15 ч.
9 ден Мадрид – София
Кацане на летище Барахас в Мадрид в 10.25 ч. местно време. Обратен полет за София.




Цената включва:
  • самолетни билети Мадрид – Пунта Кана – Мадрид;
  • летищни такси /към 07.12.2020 175 евро на турист/
  • 1 брой чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 10 кг
  • 7 нощувки в избрания хотел на база All Inclusive
  • трансфери летище-хотел-летище
  • посрещане на летище Пунта Кана от представител на български език
  • входна такса за влизане в страната
  • изходна такса за излизане от страната
  • медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с премия 10 000 EUR и Ковид покритие.
Цената не включва:
  • самолетен билет София-Мадрид-София
  • нощувка в хотел в Мадрид /може да се предложи в района на летище Барахас или в центъра на испанската столица/. Повечето хотели в района на летището осигуряват безплатен трансфер в точно определени часове от летището до хотела и обратно
  • допълнителните екскурзии
  • разходи от личен характер
  • бакшиши
  • PCR тест в зависимост от актуалните изисквания към момента на пътуване /Забележка: Към дата 07.12.2020 Испания ще допуска туристи само с негативен PCR тест направен 72 часа преди влизане в страната заедно с QR Code
  • горивна такса в случай на увеличение на цената на горивата.
Други:
    Намаления: подлежи на допълнително уточнение на отстъпката, обикновено децата са безплатни със заплащане на летищните такси в размер на 175 EUR.
    Допълнителни екскурзии: провеждат се в различни дни от седмицата, посочената поредност е примерна. Екскурзиите се провеждат на английски/испански език. Заплащането им може да бъде предварително заедно с основния пакет или на място. При интерес те могат да бъдат заявени с екскурзоводско обслужване на български език с доплащане от ~100 EUR за всички желаещи, изисква се предварителна резервация.
    екскурзия до остров Саона /10 часа/ – 86 EUR/ 168 лв./
    екскурзия до автентичната Самана и Кайо Левантадо /8 часа/ – 125 EUR/ 245 лв.
    екскурзия до парка Хасиенда /6 часа/ – 77 EUR/ 150 лв.
    екскурзия до столицата Санто Доминго /12 часа/ – 74 EUR/ 145 лв.
    екскурзия Bavaro Splash /3 часа/ – 85 EUR/ 166 лв., продължителност 3 часа заедно с пътуването.
    вечерно посещение на известния нощен клуб Коко Бонго /не се организира по време на Новогодишния период/- цена 56 EUR/ 109 лв.
    Полетно разписание / потвърждава се 1 седмица преди датата /: Полет на авиокомпания EVELOP, от Мадрид (MAD), летище Барахас в 15.55 ч., кацане в 19.45 ч. на летище Пунта Кана (PUJ)на същия ден
    Полет на авиокомпания EVELOP, полет от летище Пунта Кана (PUJ) в 21.15 ч., кацане в 10.25 ч. на летище Барахас в Мадрид (MAD)на следващия ден.
    Необходими документи, визови, медицински и санитарни изисквания: международен паспорт с валидност 6 месеца към деня на прибиране в България и достатъчен брой празни страници /поне две/. Българските граждани нямат нужда от виза, ако пребивават до 30 дни в Доминиканската република с цел туризъм. При влизане в Доминикана – не се изисква PCR тест. При пътуване на деца под 18 г. следва да са налице доказателство за гражданство, валидни документи за пътуване и заверено писмено съгласие /пълномощно/ от единия или от двамата родители в съответствие с конкретния случай. Няма визови, санитарни и медицински изисквания. Пътуването не е подходящо за туристи с намалена или ограничена подвижност.
    Парична единица на Доминикана: Доминиканско песо (DOP)
    1 EUR = 70 DOP
    1 USD = 58 DOP
    Начин на плащане: депозит – 600 лв. от пакетната цена + пълния размер на самолетния билет София-Мадрид-София /в случай, че Туроператорът ще организира тази отсечка/, доплащане на пакета – до 30 дни преди отпътуване.
    Анулационна политика: след 1 ден от сключването на договора до 65 ден преди отпътуване – 100 лв. (ако това не противоречи на анулационните условия на авиокомпанията при закупени самолетни билети, както и на анулационните срокове за хотелско настаняване при нощувка в Мадрид)
    от 64 ден до 45 ден преди отпътуване – 300 лв.
    от 44 ден до 30 ден преди отпътуване – 600 лв.
    от 29-я ден до началната дата на пътуването – 100% неустойка на пълния размер на пакета
    след издаване на самолетния билет София-Мадрид-София – според анулационнта политика на авиокомпанията и съответната тарифа, по която са запазени или издадени самолетните билети. Условията за анулация/ или евентуални промени ще се препотвърдят при резервацията на билетите
    след резервация и плащане на допълнителна нощувка в Мадрид – според анулационнта политика на хотела. Условията за анулация ще се проверят при резервацията на настаняването в Мадрид.
    Минимален брой туристи: не се изисква! Гарантирани пътувания всяка седмица!
    Използвани транспортни средства: самолет, автобус/миниван/лек автомобил
    Застраховка „Отмяна от пътуване“ /препоръчителна/: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката „Отмяна от пътуване“ има Ковид покритие.


Оферта № 1316



Powered by webdesign




ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "ЧИТУРС", 2007