ТОП ОФЕРТИ
ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ В ЕВРОПА
ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ - ГЪРЦИЯ
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+
ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ БЪЛГАРИЯ
ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ ЧУЖБИНА
ОСТРОВИ
КРУИЗИ
ТУРЦИЯ
ГЪРЦИЯ
ПРАЗНИЦИ
РЕЗЕРВАЦИИ ХОТЕЛИ
ПОЧИВКИ В ИТАЛИЯ
ЗАСТРАХОВКИ
НАЧАЛО     РЕЗЕРВАЦИЯ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ ЛИЦЕНЗ ПЛАЩАНЕ ЗА НАС КОНТАКТИ

КРУИЗИ


Дестинации

СРЪБСКА НОВА ГОДИНА в курорта Врънячка Баня - 13 - 15.01.2023 г.

Екскурзия СРЪБСКА НОВА ГОДИНА в курорта Врънячка Баня - 13 - 15.01.2023 г. - 3 дни/ 2 нощувки/ 2 закуски/ 1 празнична вечеря с включени напитки all inlusive и жива музика/ 1 обикновена вечеря
СРЪБСКА НОВА ГОДИНА в курорта Врънячка Баня - 13 - 15.01.2023 г.
СРЪБСКА НОВА ГОДИНА в курорта Врънячка Баня - 13 - 15.01.2023 г.
СРЪБСКА НОВА ГОДИНА в курорта Врънячка Баня - 13 - 15.01.2023 г.
СРЪБСКА НОВА ГОДИНА в курорта Врънячка Баня - 13 - 15.01.2023 г.
София - Ниш - Врънячка баня - Жиченски манастир - Манастир Любостина - София

3 дни/ 2 нощувки/ 2 закуски/ 1 празнична вечеря с включени напитки all inlusive и жива музика/ 1 обикновена вечеря
от 294.00 лв.

 


    Дълбоко в съзнанието на човек е заложено желанието му да опознава далечни и непознати земи. Затова много често се случва хората да пренебрегват местата, които се намират на един хвърлей разстояние. За нас българите такава страна е Сърбия, близка и същевременно непозната. А Сърбия има какво да предложи на своите посетители - забележителна природа – пълноводни реки, девствени гори и красиви планински пейзажи. Множеството исторически и архитектурни паметници, които свидетелстват за богатата история на страната са причина Сърбия да бъде избирана и като дестинация за културен туризъм от множество пътешественици.

    Възползвайте се от предимствата на Сърбия – кратко разстояние, великолепна кухня, сходен бит, лековити минерални извори и много веселие!

Програма
1 ден /13.01.2023 г./ Ниш – Врънячка баня
Отпътуване в посока Калотина – Ниш – Крушевац – Врънячка баня. Предлагаме ви да направите разходка в гр. Ниш, разположен на р. Нишава, на чийто десен бряг се намира известната Нишка крепост. Основан от римляните, древният град Наисус остава в историята като родно място на Константин Велики. Разходка из главния площад Освобожденя. Продължаване за Врънячка баня. Настаняване в хотел. Възможност за посещение на СПА и Уелнес центъра към хотела – ползване веднъж на ден. Новогодишна вечеря с богато меню на шведска маса, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки! Srećna Nova godina! Врънячка Баня е малко, китно градче, сгушено в средата на живописна местност с вековни гори. Курортът предлага много възможности за разходки из живописните му паркове. Врънячка баня обаче привлича посетители не само с природна красота и исторически забележителности, но и с това, че е най – големият и посещаван курортен център в Сърбия. Минералните извори там са уникални с това, че температурата на водата им е точно колкото тази на човешкото тяло (36.5 градуса). Терапевтичните свойства на минералните извори са известни още от епохата на Римската империя. Истинската си слава курортът придобива след намесата на чешкият барон Хердер, който проектира курорта така, че да напомня за родния му град „Карлови Вари“. Курортът се доближава до Карлови Вари и по химическия състав на своята лековита вода, която се препоръчва за стомашни заболявания, лечение на черен дроб и ревматични заболявания.
2 ден /14.01.2023 г./ Врънячка баня – туристическа обиколка на града или манастири Жича и Любостиня
Закуска. През този ден можете да се включите в организираната от хотела туристическа програма в града/ 45 мин. или да посетите две прекрасни кътчета на Сърбия – почитаните православни манастири Жича и Любостиня. Двата манастира са свидетелство за славното минало на Сръбското кралство. Жичанският манастир е построен през XIII в. от синовете на Милан Обренович, първият Сръбски крал Стефан Първовенчани и неговият брат и патрон на Сърбия Св Сава. Манастирът има огромно културно и историческо значение за държавата, тъй като в него са коронясани 7 сръбски крале. Любостиня е сгушен в долината на малката Любостинска река. Манастирският комплекс е ктиторски, изграден в моравски стил от княгиня Милица в годините от 1388-1405 г., която тук прекарва последните си години на този свят като монахиня. Посветен е на Успение на Пресвета Богородица и храмовият празник е на Преображение Господне. Връщане в хотела. Свободно време за разходка, басейн и СПА – СПА центърът се ползва веднъж на ден. Вечеря.
3 ден /15.01.2023 г./ Врънячка баня
Закуска. Свободно време за СПА. Освобождаване на хотела до 11.00 ч. и отпътуване за България. Пристигане вечерта.

 ПАКЕТНИ ЦЕНИ:

Хотел/категория

На турист в двойна стая Лукс

Доплащане за единична стая Лукс

Дете от 02 – 6.99 г. с 2-ма възр. в леглото на родителите в стая Лукс

Дете от 07 – 11.99 г. с 2-ма възр. на допълнително легло в стая Лукс

HOTEL ZEPTER 4****

294 лв.

Двойна Делукс - 345 лв.

120 лв.

Единична Делукс - 125 лв.

Безплатно +
Доплащане за храна
78 лв.

89 лв.

                                            
Описание на хотел Zepter Vrnjacka Banja 4*/ www.hotelzeptervrnjackabanja.rs

Разположение:
Хотелът се намира в центъра на Върнячка баня, на около 150 метра от главната алея, на 125 км от Ниш и на 200 км от Белград.
На територията на хотела:
СПА и уелнес център със закрит плувен басейн, сауна и хидромасажна вана. Хотелът разполага с два ресторанта /единият е а-ла-карт ресторант, който сервира местни и международни ястия/, аперитив бар, лятна тераса с изглед към пешеходната зона на града, вътрешен басейн с минерална вода, джакузи, сауна, спортни терени, бизнес център с конферентна зала за 1000 места. На разположение на гостите има също фитнес зала, студио за масажи.
В стаите:
гардероб, сателитна телевизия и самостоятелна баня с душ. Някои имат и собствен балкон.

Всички стаи и общи зони на хотелите Zepter са оборудвани с пречиствател на въздуха THERAPY, който:
* елиминира вируси, бактерии, микроорганизми, акари
* премахва прах, цветен прашец, сажди
* неутрализира неприятните миризми и други вредни миризми.



Цената включва:
  • 2 нощувки със закуски в хотел Zepter 4****
  • 1 обикновена вечеря на 14.01.
  • 1 Новогодишна вечеря с жива музика и на блок маса на 13.01.2022 г. с неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки
  • използване на СПА & Wellness центъра – закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи до 2-3 часа на ден
  • използване на Фитнес центъра
  • безплатен паркинг
  • безплатен интернет
Цената не включва:
  • специфични СПА процедури в Уелнес центъра към хотела
  • градска такса – 1.40 EUR на човек на нощ
Други:
    Доплащане за: Медицинска застраховка с покритите 5 000 EUR към Евроинс – 4 лв.
    Градска такса – 1.40 EUR на човек на нощ (заплаща сe с основния пакет)
    Парична единица на Сърбия: DIN – Сръбски динар (1 EUR ~ 118 DIN)
    Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания.
    Начин на плащане: депозит – 200 лв., доплащане - до 30 дни преди отпътуване.
    Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е около 5% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е12213



Powered by webdesign




ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "ЧИТУРС", 2007