Can not create image. Sorry, this image type is not supported yet. img/PROGRAMI/BIG_IMG_4557_165839832412149.MOV
file=/home/mondel/seolabel/hft_image.php

file=img/PROGRAMI/BIG_IMG_4557_165839832412149.MOV
file=/home/mondel/seolabel/hft_image.php

GD2 is installed, function ImageCreateTruecolor() exists, but image is not created
file=/home/mondel/seolabel/hft_image.php

GD2 is installed, function ImageCopyResampled() exists, but image is not resized
file=/home/mondel/seolabel/hft_image.php

Image you are trying to output does not exist.
file=/home/mondel/seolabel/hft_image.php

Unable to output: img/PROGRAMI/IMG_4557_165839832412149.MOV
file=/home/mondel/seolabel/hft_image.php
ТЕМБО сафари в Серенгети - най-известният парк в цяла Африка, разположен на повече от 15 000 кв.км савана, пълна с лъвове, леопарди, гепарди, жирафи, слонове и много други диви животни. Индивидуални пакетни предложения за 2022 г. - Екскурзия 9 дни - София – Килиманджаро – Аруша – Национален парк Тарангире - Карату – Национален парк Маняра – Серенгети - Нгоронгоро кратер – Карату – Килиманджаро - София 9 дни/ 7 нощувки/ 7 закуски/ 6 обяди/ 7 вечери - ЧИТУРС ООД

ТОП ОФЕРТИ
ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ В ЕВРОПА
ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ - ГЪРЦИЯ
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+
ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ БЪЛГАРИЯ
ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ ЧУЖБИНА
ОСТРОВИ
КРУИЗИ
ТУРЦИЯ
ГЪРЦИЯ
ПРАЗНИЦИ
РЕЗЕРВАЦИИ ХОТЕЛИ
ПОЧИВКИ В ИТАЛИЯ
ЗАСТРАХОВКИ
НАЧАЛО     РЕЗЕРВАЦИЯ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ ЛИЦЕНЗ ПЛАЩАНЕ ЗА НАС КОНТАКТИ

КРУИЗИ


ТЕМБО сафари в Серенгети - най-известният парк в цяла Африка, разположен на повече от 15 000 кв.км савана, пълна с лъвове, леопарди, гепарди, жирафи, слонове и много други диви животни. Индивидуални пакетни предложения за 2022 г.

Екскурзия ТЕМБО сафари в Серенгети - най-известният парк в цяла Африка, разположен на повече от 15 000 кв.км савана, пълна с лъвове, леопарди, гепарди, жирафи, слонове и много други диви животни. Индивидуални пакетни предложения за 2022 г. - 9 дни/ 7 нощувки/ 7 закуски/ 6 обяди/ 7 вечери
ТЕМБО сафари в Серенгети - най-известният парк в цяла Африка, разположен на повече от 15 000 кв.км савана, пълна с лъвове, леопарди, гепарди, жирафи, слонове и много други диви животни. Индивидуални пакетни предложения за 2022 г.
ТЕМБО сафари в Серенгети - най-известният парк в цяла Африка, разположен на повече от 15 000 кв.км савана, пълна с лъвове, леопарди, гепарди, жирафи, слонове и много други диви животни. Индивидуални пакетни предложения за 2022 г.
ТЕМБО сафари в Серенгети - най-известният парк в цяла Африка, разположен на повече от 15 000 кв.км савана, пълна с лъвове, леопарди, гепарди, жирафи, слонове и много други диви животни. Индивидуални пакетни предложения за 2022 г.
София – Килиманджаро – Аруша – Национален парк Тарангире - Карату – Национален парк Маняра – Серенгети - Нгоронгоро кратер – Карату – Килиманджаро - София

9 дни/ 7 нощувки/ 7 закуски/ 6 обяди/ 7 вечери
от 5975.00 лв.

 


   

  Посочените дати са примерни. Всеки турист следва да избере сам периода или датата на отпътуване при изпращане на своето запитване.

  По желание на клиента е възможно удължаване на програмата с почивка на остров Занзибар

   


   

Програма
1 ден София - Килиманджаро
Полет за Килиманджаро с избрана от клиентите авиокомпания от аерогара София.
2 ден Килиманджаро – Аруша (трансфер около 1.00 часа)
Кацане на летище Килиманджаро, Танзания в 07.35 ч. Посрещане на летището и трансфер /1 час/ до Аруша. Настаняване в хотел Four Points by Sheraton Arusha The Arusha Hotel 4*. Този ден можете да направите кратък опознавателен тур на Аруша с вашия шофьор или да си отпочинете в хубавия хотел. Вечеря. Нощувка.
3 ден Аруша – Национален парк Тарангире - Карату
Закуска. Трансфер до Парк Тарангире / 2 часа/. Пристигане и начало на полудневно сафари в парка Тарангире (с включен сух пакет за обяд). Създаден през 70-те години на двадесети век, паркът е сред най-големите в Танзания. Макар и да отстъпва като популярност на Нгоронгоро и Серенгети, той ще ви омагьоса с красотата и разнообразието на своята природа. Великолепно е съчетанието от високи на 2000 метрови гранитни хребети, редуващи се със затревени равнини, сухи речни корита, блатисти райони и разбира се долината на едноименната река Тарангире, която дава името си на парка, а през сухия сезон се превръща в магнит за дивите животни. Тук могат да се видят стада от слонове, зебри, антилопи, газели, импали, като и да се срещнат хищници като лъвове и хиени. Отпътуване за Карату. Настаняване в Ngorongoro Marera Mountain View Lodge. Вечеря. Нощувка
4 ден Карату - Национален парк Маняра
Закуска. Отпътуване за Национален парк Маняра /45 мин. трансфер/, разположен на бреговете на едноименното езеро и начало на полудневно сафари. В първият си досег с дивата природа на Африка ще имате възможност да видите шумни стада от понякога агресивните павиани, пасящи зебри и слонове. При повечко късмет, може да се натъкнем и на покатерили се в клоните на някое дърво представители на лъвски прайд. Паркът е единственото място, на което големите котки предпочитат да се излежават в короните на дърветата, а не под тях. Водите на езерото Маняра пък са дом на десетки видове прелетни птици, сред които и розовото фламинго. Програмата предвижда обяд/пикник по време на сафарито. След незабравимите първи впечатления от един от най-известните паркове на Танзания връщане в лоджа Ngorongoro Marera Mountain View Lodge в Карату. Вечеря. Нощувка.
5 ден Карату – Серенгети
ЗЗакуска. Отпътуване в посока Серенгети /трансфер 3 часа/. Пътят ни минава през възвишения на парка Нгоронгоро и достига до входа на Серенгети. Следва ден посветен за разглеждане на един от най-големите и известни природни резервати в света (с включен сух пакет за обяд). В началото на сухия сезон, паркът Серенгети е едно от най - подходящите за сафари и наблюдение на диви животни места. Милиони Антилопи гну и стотици хиляди зебри мигрират в търсене на вода и се събират около големите реки в района, където се превръщат в плячка на различни хищници. Едва ли има по - подходящо място, на което човек да се докосне до вечния кръговрат на дивата природа. По желание и срещу допълнително заплащане на място посещение на масайско селище. Настаняване в Kenzan Tented Camp. Вечеря. Нощувка.
6 ден Серенгети
Закуска. Целодневно сафари (с включен сух пакет за обяд) в парка Серенгети. Още един приказен ден, в който да се насладите на безкрайните равнини на долината Серонера, изпъстрени със скалисти възвишения и оскъдно залесени райони. Саваните на Серенгети са декор и на един от най-запомнящите се спектакли в природата – миграцията на стотици хиляди зебри и антилопи гну, които два пъти в годината прекосяват р. Мара - естествената граница между Кения и Танзания в търсене на прехрана. По желание и срещу допълнително заплащане на място полет с балон над саваната. Връщане в Kenzan Tented Camp. Вечеря. Нощувка.
7 ден Серенгети
Закуска. Целодневно сафари (с включен сух пакет за обяд) в парка Серенгети. Парк Серенгети е най-известният парк в цяла Африка, разположен на повече от 15 000 квадратни километра савана, пълна с лъвове, леопарди, гепарди, жирафи, слонове и много други диви животни. Връщане в Kenzan Tented Camp. Вечеря. Нощувка.
8 ден Серенгети – Нгоронгорo кратер - Карату
Закуска. Отпътуване към кратера Нгоронгоро /трансфер 2 часа/. След спускането в кратера, начало на сафари с включен обяд/пикник в кратера Нгоронгоро. Разположен в най-голямата, незалята калдера на угаснал вулкан в света, резерватът е едно от най-добрите места за наблюдение на богатия животински свят на Африка. Пътят отвежда до ръба на кратера на височина от над 2200 м, откъдето се разкриват незабравими гледки към обширната долина, сгушена в кратера на угасналия преди около 250 хил. години вулкан. След кратка пауза, в която величествената гледка ще се запечата трайно в съзнанието и фотоапаратите на всички пътуващи, ще се спуснем надолу към долината, където пред очите ни ще се разиграят сцени, които сме свикнали да виждаме само в документални филми. Над 25 000 индивида от различни животински видове могат да се срещнат в долината като най - интересни сред тях са изключително редките черни носорози, хипопотами, различни видове антилопи, африкански биволи, петнисти хиени и почти затворената популация от лъвове, които живеят в района на кратера. Важна част от живота в района на Нгоронгоро са и масайските племена, чиито представители водят начин на живот, застинал във времето. Настаняване в Ngorongoro Marera Mountain View Lodge. Вечеря. Нощувка. Карату е малко, пъстроцветно градче, което се е превърнало в популярна спирка при посещението на световно известните природни паркове намиращи се в района. Освен сафарита в близките резервати, селището предлага на посетителите си най-разнообразни занимания като посещение на колоритния местен пазар, дегустация на бира в местна бирария, трекинг по склоновете на Нгоронгоро в търсене на водопади и пещери, както и посещение на автентично селище на местните Масаи.
9 ден Карату - Килиманджаро
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер /~4 часа/ до летище Килиманджаро за обратния полет за София
Цената включва:
 • 7 нощувки, от които 1 – в Four Points by Sheraton Arusha The Arusha Hotel, 3 – в Ngorongoro Marera Mountain View Lodge 4**** в Карату, 3 – в Kenzan Tented Camp в Серенгети, 7 закуски, 6 обяда, 7 вечери, всички трансфери по програмата, транспорт с джипове Land Cruiser или Land Rover по време на сафаритата, включени входни такси за парковете Тарангире, Маняра, Серенгети и Нгоронгоро, бутилка вода на ден по време на трансферите с джип и по време на сафаритата, местни професионални водачи на английски език, застраховка AMREF Flying Doctors.
Цената не включва:
 • бакшиши за шофьори, екскурзоводи и пиколи, напитки по време на храненията, PCR тест в зависимост от актуалните изисквания към момента на пътуване.
Други:
  Намаление за: при група от 3 пътуващи – 530 лв. на турист
  при група от 4-7 пътуващи – 800 лв. на турист
  дете до 12 год. с 2-ма възрастни в стая – 745 лв.
  младеж до 16 години – 365 лв.
  Доплащане за: единична стая – 675 лв.
  медицинска застраховка
  международен полет
  Предвидени хотели: хотел Four Points by Sheraton Arusha The Arusha Hotel 4*,Ngorongoro Marera Mountain View Lodge (https://mareraviewlodge.com/) или подобен в Карату, Kenzan Tented Camp (Kenzan Tented Camp) или подобен в Серенгети.
  Начин на плащане: депозит – 1500 лв., доплащане – до 35 дни преди отпътуване.Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи:
  Необходими документи за виза за Танзания: международен паспорт с валидност не по-малка от 6 месеца към крайната дата на екскурзията и поне 2 свободни страници за полагане на виза. Визата за Танзания е с валидност 90 дни от датата на издаване. Полага се на летището при влизане в страната. Цена: 50 USD. Няма санитарни и медицински изисквания за посещанието на Танзания /не се налага ваксинация/.
  Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е около 5.0% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
  Използвани транспортни средства по програмата: • самолет • джип


Оферта № Е12149Powered by webdesign
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "ЧИТУРС", 2007